2 hozzászólás

  1. Nem figyeltünk, sz*rba léptünk. Ideje kimászni belőle, kezd nagyon büdös lenni.

  2. Örülök, hogy létre jött ez az oldal. El is kezdtem gyűjtögetni a sok hazugságot, képmutatást, amivel az Únió kapcsán szembesülünk nap-mint-nap. Lehet, hogy sokan bedőlnek ezeknek, de gyanítom, hogy legtöbben átlátnak a szitán. Mindenesetre úgy gondoltam, hogy érdemes lenne közzétenni.
    Közbe jött a háború és az EU vezető tisztségviselői akkora idiotizmusról tesznek tanúságot, hogy az általam felvetni szándékozott problémák emellett eltörpülnek. Ti nem teszitek fel magatokban a kérdést, hogy honnan szalajtották ezeket a barmokat?
    Ahhoz, hogy valaki vezető politikus legyen Brüsszelben, vagy egy jelentősebb tagországban 60 alatt kell teljesítenie egy IQ teszten?
    Vagy nem ők ennyire hülyék, hanem az embereket nézik ennyire hülyének?
    Minden erőfeszítést megtesznek a III. világháború kirobbantására. A jogászokat kérdezném: az EU vonatkozásában nem létezik a hazaárulás fogalma? Ezek a barmok feltétel nélkül szolgálják ki az USA érdekeit, az európai polgárok kárára.
    A józanabb vezetők között sincs senki, aki ki merné mondani: sajnáljuk az ukrán népet, együttérzünk velük, segítünk nekik amiben tudunk, elítéljük a háborút, de nyilvánvaló, hogy ezt a háborút az USA provokálta ki, nem hagyva más választást az oroszoknak, és egy cseppet sem sajnáljuk az ukrán maffiaállamot, a hisztis ripacs által vezetett bábkormányt. Azt a maffiaállamot, amely saját népén kísérletezett amerikai biológiai fegyverekkel, amely a népirtókat felvette a reguláris nemzeti gárdájába. Miért érdekelne minket Ukrajna függetlensége, amikor Ukrajna az 1991-es népszavazás óta lábbal tiporta Kárpátalja függetlenségét.

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük